0264 592 771Interior 1165 (Dep. FIV)

Despre Noi

img-despre-noi

„…daca sunteti întrebati pentru care din toate stiintele este nevoie de mai multa întelepciune, sa raspundeti: pentru medicina.”

Studiul istoriei îi face pe oameni mai stiutori si mai întelepti. Aceasta axioma trebuie completata cu observatia lui Pitagora: „daca sunteti întrebati pentru care din toate stiintele este nevoie de mai multa întelepciune, sa raspundeti: pentru medicina”. Un secol si jumatate de activitate didactica, medicala si stiintifica reprezinta oameni si fapte care în congruenta lor au contribuit la edificarea medicinii moderne în România.

oldImage Clinica Obstetrica Ginecologie I din Cluj-Napoca este situata in inima capitalei Transilvaniei, pe dealul sudic al vaii Somesului intr-un complex pavilionar clasic, adevarata bijuterie arhitecturala a vremii, adus la cerintele zilelor noastre.

Clinica Obstetrica Ginecologie Cluj

Departamentul de reproducere asistata, reprezinta un centru de avangarda al Clinicii Ginecologie I care a luat fiinta la initiativa si sub coordonarea Prof. Dr. V. Surcel in anul 2000.

Prima institutie din Transilvania destinata managementului problemelor de infertilitate si biologiei reproducerii, astazi centrul isi desfasoara activitatea sub coordonarea Acad. Prof. Dr. Florin Stamatian si conducerea Dr. Romeo Micu, cautand sa ofere solutii de success, dar si economice, adaptate cuplurilor care se adreseaza clinicii in dorinta de a obstine o sarcina.

Echipa centrului isi dedica activitatea clinica si de cercetare in scopul cresterii succesului tehnicilor de reproducere umana asistata, raspunzand cu promptitudine intrebarilor si solicitarilor pacientilor, oferind aportul medical si psihologic pentru depasirea obstacolelor, reprezentand o platforma de informare si suport a cuplurilor infertile.

Departamentul de Reproducere asistata este astfel conceput si condus incat sa ofere ingrijire medicala, consiliere si tratament la cele mai inalte standarde, pregatind terenul pentru obtinerea si ducerea cu success la termen a unei sarcini. Fiind dotat cu echipamente de ultima generatie in domeniu si beneficiind de personal cu experienta vasta in abordarea infertilitatii, centrul ofera pacientilor oportunitatea unui management integrat, coerent si competent al subiectului infertilitate.